Ple de l’Ajuntament de Campos de dia trenta de setembre del 2021

Ple de l’Ajuntament de Campos de dia trenta de setembre del 2021

Després de les reiterades sol·licituds de l’oposició perquè els plens de l’Ajuntament de Campos siguin enregistrats en vídeo i penjats a Internet per tal que tothom que vulgui els pugui veure, a la fi l’equip de govern a accedit a la petició.

Al ple de dia trenta de setembre del 2021 es va informar que a partir d’ara els plens s’enregistararan i es penjaran al web de l’Ajuntament. Per poder-hi accedir s’ha d’entrar a la pàgina de l’Ajuntament i des d’allà s’ha d’anar a la seu electrònica. A continuació s’ha de clicar sobre el botó transparència. En ser-hi cal triar l’opció Institucional i després Funcionamiento órganos de Gobierno i a continuació clicar sobre Pleno per, finalment accedir a l’enregistrament.

El vídeo, tanmateix, no es pot veure en línia, sinó que primer s’ha de descarregar, per la qual cosa cal accedir-hi amb l’ordinador, no amb el telèfon mòbil, amb el qual no el podreu veure.

Com que tot plegat resulta ser un poc complicat des de Ressò digital us n’hem preparat un accés directe. Basta que cliqueu sobre l’enllaç segünt i hi anireu directament:

Ple de dia 30-09-2021.

Per ara l’únic ple que ha estat publicat és el de dia trenta de setembre del 2021, el darrer que s’ha fet.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.