Gran èxit dels escaquistes campaners a Portocolom

Gran èxit dels escaquistes campaners a Portocolom

Dia trenta-u de juliol es va celebrar el X Torneig d’escacs José Tarancón, a Portocolom, amb un gran èxit pels escaquistes canpaners. El campió va ser el llucmajorer del Club Foment d’Escacs de Campos Víctor Rubert, que va fer 6 punts dels 7 possibles, mentre que en Guillem Manresa va quedar tercer amb 5,5 punts. En Francesc Mulet se’n va dur el premi al millor escolar, en haver quedat desè amb 4,5 punts. La resta de jugadors del Campos també varen fer un bon paper. Podeu veure la classificació completa en aquest enllaç

  • Victor_escacs_portocolom_2021
  • Jochen_escacs_portocolom_2021.
  • Guillem_escacs_portocolom_2021
  • Francesc_escacs_portocolom_2021
.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.