L’IES Damià Huguet obté un 100% d’aprovats a la Selectivitat!

L’IES Damià Huguet obté un 100% d’aprovats a la Selectivitat!

Tots els alumnes de l’IES Damià Huguet que s’han presentat a la Selectivitat enguany han aprovat. A les PBAU del mes de juny s’hi varen presentar els vint-i-nou alumnes que havien assolit el títol de batxillerat a la convocatòria ordinària del mes maig, vint-i-vuit dels quals varen aprovar i tan sols un va suspendre.
A les PBAU del juliol s’hi varen presentar deu alumnes de l’IES Damià Huguet, el que havia suspès les prova a la convocatòria del juny, i nou més que havien varen titular a la convocatòria extraordinària del juny. Tots deu han aprovat.
Per tant, tots els alumnes de l’IES Damià Huguet que s’han presentat a les proves de Selectivitat per a l’accés a la universitat les han superades. Una molt bona notícia.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.