Un alumne de l’IES Damià Huguet, premiat a les proves Cangur de matemàtiques

Un alumne de l’IES Damià Huguet, premiat a les proves Cangur de matemàtiques

En Francesc Vicens Gelabert, alumne de 4t ESO de l’IES Damià Huguet ha quedat tercer a les proves Cangur de matemàtiques, que es varen celebrar el passat dia 18 de març.
En Francesc, amb 96,5 punts, dels ha estat el millor mallorquí de la seva categoria, ja que just s’ha vist superat per la menorquina Maria Bagur Bosch, de l’IES Maria Àngels Cardona, de Ciutadella, que ha sumat 112 punts i per l’eivissenc Joan Marc Tur, de l’IES Xarc, de Santa Eulàlia, que n’ha fets 97,5, només un més que en Francesc. L’entrega de premis serà el dijous dia 13 de maig a les 18 h a la sala d’actes de l’edifici de son Lledó de la Universitat de les Illes Balears.

Actualització:

Avui, dia 13 de maig en Francesc a rebut el premi en un acte celebrat a son Lledó (UIB) en un acte que ha comptat amb la presèndia del Conseller d’Educació, Martí March, el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, i el president de la Societat Balear de Matemàtiques, Xeix, Daniel Ruiz.

  • Screenshot_20210513-190344_Gallery
  • Screenshot_20210513-190332_Gallery
  • IMG_3520

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.