Acte de commemoració de la proclamació de la II República

Acte de commemoració de la proclamació de la II República

Avui les 18 h, a la Plaça del Pou Nou, ha tengut lloc un acte per commemorar el 90è aniversari de la proclamació de la II República.
Una trentena de persones han acudit a la concentració convocada per Més per Campos i a la qual si han sumat els partits polítics EU, Podem i diverses entitats de la societat civil.
L’acte ha consistit en la lectura del manifest «Primavera Mallorquina», a càrrec de Montserrat Alcaraz, Francesca Font i Joan Adrover. El manifest ha lloat les fites democratitzadores aconseguides per la II República, especialment pel que fa a les llibertats individuals i col·lectives, i els drets de les dones, ha donat suport a l’obertura de fosses per homenatjar els represaliats pel franquisme, i ha criticat la institució monàrquica per poc democràtica.
Han acudit a l’acte, entre d’altres la regidora de Més per Campos Anabel Riveras, els regidors d’Endavant Campos Paco Blasco i Tomeu Adrover, el coordinador de Podem Rafel Robles, diversos militants i simpatitzants dels partits adherits i algunes persones a títol individual.
Una vegada ha hagut acabat la lectura del manifest, Anabel Riveras ha enunciat que Més per Campos presentarà una moció a l’ajuntament per canviar el nom de la Ronda Joan Carles I.

  • PHOTO-2021-04-14-18-24-43
  • PHOTO-2021-04-14-18-24-43 2
  • IMG_3516
  • IMG_3514

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.