Acció de la Plataforma Antiautopista

Acció de la Plataforma Antiautopista

Avui, dia 21 de març, ha tengut lloc una concentració de la Plataforma Antiautopista just devora la rotonda que han construït a mitjan carretera.
Una seixantena de persones, entre els quals hi havia una dotzena de campaners, han volgut celebrar l’inici de la primavera, el dia mundial dels boscos i el dia mundial de la poesia.
L’acte ha consistit en una sembra simbòlica de 21 alzines i una lectura de poemes a càrrec de nou poetes adherits a l’acte, entre els quals quatre de campaners.
Margalida Rosselló, portaveu de la Plataforma ha llegit el manifest. Ha reclamat un pla de reforestació, un canvi radical en les polítiques de mobilitat, l’aturada de les grans obres viàries i la potenciació del transport públic, entre d’altres.

A continuació cadascun dels poetes presents ha llegit un poema, la majoria dels quals, reivindicatius. Els poetes assistents han estat Sebastià Alzamora (Llucmajor), Miquel Cardell (Llucmajor), Miquel Àngel Llauger (Palma), Maria Antònia Monserrat (Campos), Pere Perelló Nomdedéu (Palma) i Joan Perelló Ginard (Campos).

També s’hi havien adherit, però no hi han pogut ser en persona, Miquel Bezares (Llucmajor), Joan Pomar Mir (Campos) i Miquel Àngel Adrover (Campos), que han enviat poemes seus perquè fossin llegits a l’acte

Els assistents han aixecat unes banderoles que representaven uns arbres simbòlics, obra de l’escultor Ferran Aguiló, resident a Campos i present a l’acte.

Els organitzadors han remarcat que el nombre d’assistents s’havia limitat per causa de la covid-19 a un representant de cadascuna de les trenta entitats adherides, a més dels veïnats de Campos i Llucmajor que s’hi han volgut afegir a títol individual.

  • IMG_3497
  • IMG_3496

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.