El Club Foment d’Escacs organitza diversos campionats oficials

El Club Foment d’Escacs organitza diversos campionats oficials

El Club Foment d’Escacs de Campos ha estat l’organitzador de la fase comarcal del Migjorn i el Pla del Campionat de Mallorca Escolar, que s’ha disputat a can Pere Ignasi. Hi ha hagut dos tornejos. Un pels jugadors de les categories sub-8 i sub-10, i un pels escaquistes sub-12, sub-14 i sub-16.
Al torneig sub-8 i sub-10 el campió va ser el sub-10 Bernat Macias, del Mallorca Isolani, amb 45 punts dels 5 possibles, els mateixos que el segon i tercer classificats, el també sub-10 Nadal Halas, i el sub-8 Sebastià Nadal, tots dos del Llucmajor. El millor jugador del Campos va ser el sub-10 Antoni Serra, quart amb 3 punts. La resta varen ser Juan Torrente, sisè amb 2 punts, Francesc Miralles, setè i el sub-8 Sebastià García, vuitè. Si clicau en aquest enllaç podeu veure tots els resultats d’aquest torneig.

El podi del torneig sub-12, sub-14 i sub-16, va ser copat pels jugadors de La Balenguera: Pau Roca, primer amb 6 punts de 6, Leo Roca, segon amb 5 punts i Diego Ubieto, tercer amb 4 punts. Els millors campaners foren Francesc Muelt, Toni Mulet i Leo Pisa, cinquè, sisè i setè, respectivament. Tots tres amb 3 punts, mentre que Cristian Shiopu i Sebastià Mas varen fer, 2 punts perhom i varen quedar, onzè i dotzè, respectivament. Per veure tots els reusltat podeu clicar en aquest enllaç.

El club campaner també ha estat l’encarregat d’organitzar el Campionat sub-18, que es disputat també al Casal de can Pere Ignasi fins dia 18 d’abril. Per ara s’han disputat dues rondes i només queden tres jugadors amb 2 punts, tots tres del Reis i Dames de Llevant: Miquel Sureda , Daniel James García i Pau Marín. Els campaners participants són Marc Escandell (1 punt), Antoni Mulet (0,5 punts) i Francesc Mulet i Leo Pisa, que encara no han pogut puntuar. Podeu seguir tots els detalls d’aquest campionat si clicau en aquest enllaç

  • IMG-20210312-WA0000
  • IMG_20210312_183420
  • IMG_20210312_183409
  • IMG_20210312_183344
  • DSC_9324 4
  • DSC_9321
  • DSC_9311 2
  • DSC_9293 2
.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.