Anunci Hospital de Manacor
El Club Foment d’Escacs organitza diversos campionats oficials

El Club Foment d’Escacs organitza diversos campionats oficials

El Club Foment d’Escacs de Campos ha estat l’organitzador de la fase comarcal del Migjorn i el Pla del Campionat de Mallorca Escolar, que s’ha disputat a can Pere Ignasi. Hi ha hagut dos tornejos. Un pels jugadors de les categories sub-8 i sub-10, i un pels escaquistes sub-12, sub-14 i sub-16.
Al torneig sub-8 i sub-10 el campió va ser el sub-10 Bernat Macias, del Mallorca Isolani, amb 45 punts dels 5 possibles, els mateixos que el segon i tercer classificats, el també sub-10 Nadal Halas, i el sub-8 Sebastià Nadal, tots dos del Llucmajor. El millor jugador del Campos va ser el sub-10 Antoni Serra, quart amb 3 punts. La resta varen ser Juan Torrente, sisè amb 2 punts, Francesc Miralles, setè i el sub-8 Sebastià García, vuitè. Si clicau en aquest enllaç podeu veure tots els resultats d’aquest torneig.

El podi del torneig sub-12, sub-14 i sub-16, va ser copat pels jugadors de La Balenguera: Pau Roca, primer amb 6 punts de 6, Leo Roca, segon amb 5 punts i Diego Ubieto, tercer amb 4 punts. Els millors campaners foren Francesc Muelt, Toni Mulet i Leo Pisa, cinquè, sisè i setè, respectivament. Tots tres amb 3 punts, mentre que Cristian Shiopu i Sebastià Mas varen fer, 2 punts perhom i varen quedar, onzè i dotzè, respectivament. Per veure tots els reusltat podeu clicar en aquest enllaç.

El club campaner també ha estat l’encarregat d’organitzar el Campionat sub-18, que es disputat també al Casal de can Pere Ignasi fins dia 18 d’abril. Per ara s’han disputat dues rondes i només queden tres jugadors amb 2 punts, tots tres del Reis i Dames de Llevant: Miquel Sureda , Daniel James García i Pau Marín. Els campaners participants són Marc Escandell (1 punt), Antoni Mulet (0,5 punts) i Francesc Mulet i Leo Pisa, que encara no han pogut puntuar. Podeu seguir tots els detalls d’aquest campionat si clicau en aquest enllaç

  • IMG-20210312-WA0000
  • IMG_20210312_183420
  • IMG_20210312_183409
  • IMG_20210312_183344
  • DSC_9324 4
  • DSC_9321
  • DSC_9311 2
  • DSC_9293 2
.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.