Margalida Adrover Cabot prepara el seu primer curtmetratge oficial

Margalida Adrover Cabot prepara el seu primer curtmetratge oficial

La campanera Margalida Adrover, que fa poc va acabar els seus estudis de cinematografia a Madrid, ha decidit enregistrar el seu primer curtmetratge oficial després de sortir de l’escola de cinema, que ha titulat Vacua.
Vacua és un curtmetratge que pretén apel·lar al sentiment que comença a despertar-se en molts persones a partir dels vint i busques: la inseguretat, sentir que un està perdut a la vida i no sap molt bé cap a on va.
La protagonista, Alba, viu el seu dia a dia intentant trobar una opció de futur que la completi. Una feina relacionada amb el que ha estudiat, quelcom que la faci sentir diferent, ingressos suficients com per poder independitzar-se… Fins que una cosa ocorre: hi ha alguna cosa al pou de casa seva i ningú més pareix adonar-se’n.
La història té lloc en una zona rural de Mallorca on la nostra protagonista viu amb la seva família envoltada de camp i naturalesa. Concretament, a casa dels pares de l’Alba, un lloc que reflecteix la dicotomia que la pròpia protagonista sent dins seu. Per una banda, és un lloc aïllat que la reté i, per l’altra banda, és el testimoni d’una cultura, de temps enrere.
El curtmetratge es rodarà en català, dialecte mallorquí, ja que es busca la naturalitat, poder submergir-nos dins la quotidianitat d’aquella casa en una zona rural de l’illa.
Per poder finançar-ho la cineasta mallorquina ha encetat un projecte de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, mitjançant el qual intenta recollir els fons necessaris per poder rodar el curtmetratge. Per poder-hi accedir basta que cliqueu en aquest enllaç. Es va obrir dia vuit de febrer i estarà actiu durant quaranta dies.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.