Tempesta política a l’Ajuntament de Campos

Tempesta política a l’Ajuntament de Campos

Sembla ser que Jaume Adrover Fuster, actualment regidor de Més per Campos, al ple de demà dematí anunciarà que abandona aquesta formació política sense deixar l’acta, per la qual cosa haurà de passar al grup mixt. En Jaume ha al·legat que ho fa per discrepàncies internes, perquè se sent traït per la direcció del partit i perquè no s’ha sentit amb llibertat per fer propostes en benefici dels campaners.

Per altra banda, Més per Campos ha emès un comunicat de premsa en el qual tracta de trànsfuga en Jaume Adrover i lamenta “que se’n vagi quan més forta i bona oposició estam fent al rodet del Partit Popular i la seva majoria absoluta”. També afirma que “l’executiva de Més per Campos està més unida i cohesionada que mai. Cap, ni un dels membres de l’executiva del partit, ha donat suport al trànsfuga”. I que “ens sentim més recolzats que mai per part de la executiva de Més per Mallorca”. Tanmateix, declaren que seguiran en la mateixa línia de feina que fins ara: “Malgrat tot, aquest grup municipal no ha quedat afectat i seguirà treballant en aquesta oposició ferma i serena com fins ara. Més aviat el contrari, aquest acte de transfuguisme ens serveix per entendre que anam pel bon camí, que molestam i que per tant hem de perseverar i seguir fent feina”.

Més per Campos ha convocat a tota la seva militància a una assemblea general demà horabaixa per tractar aquest tema.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.