Els escacs presencials tornen a sa Ràpita

Els escacs presencials tornen a sa Ràpita

Una vegada haver acabat l’estat d’alarma, es pot començar a tornar a fer competicions esportives, sempre amb mesures de seguretat.
Els escacs, durant el confinament s’han practicat per Internet. De fet, hi ha hagut molts de tornejos en línia, a més de poder-se jugar a les plataformes habituals com chess24.com, chess.com, lichess.com, buho21.com, etc.
Ara, en motiu de les festes de sa Ràpita, el Club Foment d’Escacs de Campos organitza el tradicional Torneig de Partides Ràpides per Equips de 4 jugadors, que tendrà lloc el diumenge dia 19 de juliol. Però enguany, a més a més, ha volgut celebrar un nou torneig per homenatjar totes les persones que han patit la covid-19, un torneig que es dirà Memorial víctimes del coronavirus. Tendrà lloc en dues sessions, la primera serà el dissabte dia 11 de juliol, i la segona una setmana més tard, és a dir, dia 18. Aquesta competició serà individual i a un ritme de joc de 15 minuts + 30 segons per jugador. Totes tres jornades escaquístiques seran al carrer Calamar de sa Ràpita a les cinc de l’horabaixa. Les inscripcions es poden fer al telèfon 616600951.
Els tornejos hauran de complir les mesures de seguretat sanitàries establertes, per la qual cosa els jugadors hauran de dur màscara i la distància entre els taulers serà de 1,50 m com a mínim.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

1 Comentari

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.