Joan Camps obté una de les deu millors notes de Selectivitat

Joan Camps obté una de les deu millors notes de Selectivitat

El campaner Joan Camps ha estat un dels alumnes homenatjats per la Universitat de les Illes Balears (UIB) per haver tret una de les deu millors notes de la Selectivitat del 2020.
En Joan ha cursat l’ESO i el batxillerat a l’IES Damià Huguet, on sempre ha destacat per la seva constància i capacitat de feina i la seva bona aptitud pels estudis. De fet, al darrer número de Ressò ja vàrem informar que havia estat un dels dos alumnes de l’institut campaner, juntament amb Marc Bujosa, que ha acabat el batxillerat amb matrícula d’honor.
La seva nota d’accés ha estat de 9,76 sobre 10 i, amb les ponderacions li ha quedat un 13,66 sobre 14, uns resultats excel·lents.
En Joan vol estudiar el doble grau de Matemàtiques i Telemàtica a la UIB i de ben segur que ho podrà fer amb aquesta nota que té.
Per altra banda cal destacar que dels 43 alumnes de l’IES Damià Huguet que s’han presentat a la Selectivitat, n’han aprovat 40, és a dir, un 93% , 11 dels quals han obtingut una nota superior a 7, part damunt la mitjana de les Illes Balears.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.