Joan Ignasi Servera farà el Pregó de Setmana Santa per videoconferència

Joan Ignasi Servera farà el Pregó de Setmana Santa per videoconferència

Avui, Divendres Sant, a les 18:30, podreu seguir el pregó de Setmana Santa, “Paraules de Pasqua”, del filòleg i biòleg Joan Ignasi Servera, amb una versió interactiva per veure des de ca vostra en aquests dies de confinament. Hi podreu participar en directe i fer preguntes, si quedau endarrer de res. Per poder seguir el “Pregó Interactiu”, clicau en aquest enllaç avui a les 18:30: meet.google.com/jvr-pqxm-biu, preferentment des d’un ordinador i accedireu a una finestra de l’aplicació Hangouts Meet, de Google.
Joan Ignasi farà una presentació del seu pregó “Paraules de Pasqua” i permetrà que tothom qui vulgui hi pugui interectuar fent preguntes en directe si ho considera convenient.
Sarà la primera vegada en la historia que el pregó de la Setmana Santa de Campos es faci en directe per Internet.
Es tracta d’un pregó repetit, ja que el que s’havia de fer enguany no ha estat possible dur-lo a terme per culpa del confinament.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.