Neix “Campos a ca teva” per acostar els consumidors i els venedors locals

Neix “Campos a ca teva” per acostar els consumidors i els venedors locals

Una dels pocs motius pels quals ens podem botar el confinament és per anar a comprar. Tots necessitam queviures per poder menjar, per la qual cosa és imprescindible que, de tant en tant, reposem tot allò que ja hem consumit.
De tota manera, el virus no descansa, i sortir de ca nostra per anar a comprar té el seu perill.
Per aquest motiu ha sorgit una iniciativa privada consistent en posar en contacte els comerços campaners que distribueixen els seus productes a domicili amb els consumidors. Aquesta iniciativa ha agafat forma a través de la xarxa social Facebook i es diu “Campos a ca teva”.
En aquest espai hi podeu trobar una llista de comerços que fan repartiment domiciliari i les dades per poder-hi contactar. Alguns reben les comandes per correu electrònic o wathsapp i altres, senzillament per via telefònica. Les condicions són diferents per a cada empresa, ja que n’hi ha que només reparteixen alguns dies de la setmana i d’altres que només t’ho duen a partir d’un import mínim de compra. En qualsevol cas, si voleu utilitzar aquest servei, us convé consultar-ne les condicions amb el proveïdor que us interessi.
Hi predominen les botigues d’alimentació i pagesos que fan venda directa, però hi podeu trobar molt més, des de papereries fins a drogueries. Fins i tot s’hi poden seguir classes de gimnàstica en vídeo.
En molt poc temps la pàgina ha acumulat molts de seguidors i ens consta que la majoria de venedors n’estan prou satisfets, perquè, a més a més de fer un servei públic, donen sortida als seus productes, la qual cosa fa que els perjudicis per a l’economia no siguin tan greus.
Un altre objectiu dels creadors de la pàgina és posar en valor el nostre teixit comercial, però tambe els nostres productes i els nostres pagesos. Un tornar al que teníem abans, el que ara anomenam productes de Km 0.
Per altra banda, “Campos a ca teva” també informa dels comerços que encara romanen oberts i venen presencialment, com els estancs, les botigues d’informàtica, etc.
Hi podeu entrar si clicau en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.