Els animals aprofiten el confinament dels humans

Els animals aprofiten el confinament dels humans

Aquests dies de confinament estan provocant molts d’efectes col·laterals. Des de la solitud de moltes persones que estan aïllades a ca seva sense poder-se relacionar físicament amb els altres, fins als conflictes personals entre individus obligats a conviure un amb l’altre dins un espai reduït molt més temps del que estaven acostumats.
Però també hi ha efectes col·laterals que no afecten només als humans. Molts d’animals aprofiten aquesta minva de la presència humana per ocupar terrenys que fins ara els hi eren vedats.
Un dels casos més paradigmàtics és els dels aucells, que ara s’atreveixen a passejar per dins els nuclis urbans com si no res. Un exemple en són aquestes garses que avui matí eren damunt els pins del a Plaça dels Tres Molins. Una fotografia que en Biel Vich ha pogut fer des del balcó de ca seva.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.