Maria Escalas recita fragments de Sara i els silencis en música de fons

Maria Escalas recita fragments de Sara i els silencis en música de fons

L’escriptora campanera amb residència a Mataró, Maria Escalas és l’autora de les novel·les Abans que el teu record torni cendra i Sara i els silencis. Aquesta darrera tracta de na Sara, una compositora a la qual li diagnostiquen un càncer. I no en direm res pus per si qualcú encara no l’ha llegida.
Na Maria va concebre molts de passatges d’aquest llibre per ser llegits escoltant música, cadascun amb una banda sonora específica.
Fins ara, quan feia una presentació de la novel·la o anava a una tertúlia a un grup de lectura, aprofitava per recitar algun d’aquests fragments amb la música corresponent de fons. Ara, amb la reclusió, això ja no és possible. Ho ha hagut de cancelar.
Però na Maria ha pensat que baldament no hi pugui anar físicament, sí que pot contribuir a omplir les hores buides de la gent reclosa a ca seva amb un poc de cultura literària i musical, per la qual cosa ha decidit enregistrar en vídeo alguns d’aquests fragments.
El primer del quals el podeu veure, i sobretot escoltar, si clicau en aquest enllaç.
Aquest fragment que llegeix, na Maria el va escriure per ser llegit just escoltant aquesta música i amb aquesta versió.
Na Maria ens ha promès que n’hi haurà més.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.