JORNADA SOBRE LA LLET CRUA A CAMPOS

 

JORNADA SOBRE LA LLET CRUA A CAMPOS

Organitzat per la Conselleria d’Agricultura i el Fons Europeu de Desenvolupament Rural, dijous, dia 20 de febrer, es farà a Campos una Jornada sobre la Llet Crua. L’acte se celebrarà a l’Edifici Polivalent de Campos (carrer Síquia, s/n).

Començarà a les 10 h amb la recepció i lliurament de la documentació i la benvinguda i presentació de la Jornada a càrrec de la Sra. Georgina Brunet, directora de Semilla.

A continuació hi haurà les següents ponències:

Higiene de la llet i dels productes lactis: marc legal i perspectives de futur per Beatriuz Martínez (Cap de Servei de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN).

La llet crua com a característica fonamental dels formatges artesans per Àngel de Valenceno (formatge artesà)

Adaptació dels requisits higiènics i sanitaris per a les petites explotacions làctiques d’Euskadi pe Miren Arantza Madariaga (Directoris Fundació Basca per a la Seguretat Agroalimentària)

– Aspectes pràctics en la producció i comercialització de la llet crua envasada per Luis Couto (Inspector Tècnic Veterinaria de Sáude Pública de Galícia)

Clourà l’acte Gabriel Torrens, Director General d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural

 

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada