Des de la Xina

Des de la Xina

Hola! Som na Margalida Ginard Ollers. Des de dia 15 de novembre del 2019 visc a la Xina. Estic fent un lectorat gràcies a un conveni que té la universitat de les Illes Balears (UIB) amb la universitat xinesa on ara faig feina, College of Science and Technology, Ningbo University. 

Què és un lectorat? Un lectorat, en poques paraules, ho definiria com ensenyar la teva llengua materna a alumnes estrangers en el país d’origen d’aquests alumnes. En el meu cas enseny castellà (tot i que no sigui 100% la meva llengua materna) a alumnes xinesos que estudien turisme. Aquells alumnes de tercer curs que aconsegueixin el nivell A2 de castellà podran venir a Mallorca a cursar quart de turisme a la UIB i d’aquesta manera podran millorar la llengua que estan aprenent.

A partir d’ara, esper poder publicar cada mes un article a l’edició en paper de Ressò, sobre la meva experiència a la Xina, els costums xinesos, el coronavirus, etc. 

Moltes gràcies. 

 

Margalida Ginard

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.