TOTS ELS ACTES DEN 19È NADAL CULTURAL DE L’OCB-CAMPOS

L’Obra Cultural de Campos ja té preparats tots els actes  del seu tradicional “Nadal Cultural” que des de fa 19 anys consecutius organitza.

Enguany proposa una Sortida Micològica per a tots amants dels bolets; una presentació del llibre de la cuinera Cati Aguiló “L’erotisme a la cuina ” (55 receptes per seduir i potenciar el desig sexual) a càrrec de Felip Munar i aquesta xerrada anirà acompanyada d’uns pastissets sensuals i un còctel amorosit per a tots els assistents; també ha organitzat el ja tradicional Concert de Sant Esteve que ja arriba a la XXXI edició amb un acte molt especial del grup musical “ENTREVEUS” que amb composicions pròpies, versions seves i nadales  farà un viatge musical per gaudir i somiar; i, finalment dia 10 de gener, el dilluns de Sant Julià presentarà el llibre que va aconseguir ser el Premi Bernat Vidal i Tomàs de poesia de Damià Rotger “ARÈOLA” a càrrec del també poeta i glosador Miquel Àngel Adrover Perelló.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.