TOTS ELS ACTES DEN 19È NADAL CULTURAL DE L’OCB-CAMPOS

L’Obra Cultural de Campos ja té preparats tots els actes  del seu tradicional “Nadal Cultural” que des de fa 19 anys consecutius organitza.

Enguany proposa una Sortida Micològica per a tots amants dels bolets; una presentació del llibre de la cuinera Cati Aguiló “L’erotisme a la cuina ” (55 receptes per seduir i potenciar el desig sexual) a càrrec de Felip Munar i aquesta xerrada anirà acompanyada d’uns pastissets sensuals i un còctel amorosit per a tots els assistents; també ha organitzat el ja tradicional Concert de Sant Esteve que ja arriba a la XXXI edició amb un acte molt especial del grup musical “ENTREVEUS” que amb composicions pròpies, versions seves i nadales  farà un viatge musical per gaudir i somiar; i, finalment dia 10 de gener, el dilluns de Sant Julià presentarà el llibre que va aconseguir ser el Premi Bernat Vidal i Tomàs de poesia de Damià Rotger “ARÈOLA” a càrrec del també poeta i glosador Miquel Àngel Adrover Perelló.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.