Pedro Mascaró, guanyador del Campionat de Mallorca Individual d’escacs

Pedro Mascaró, guanyador del Campionat de Mallorca Individual d’escacs

El Mestre internacional del Binissalem Pedro Mascaró ha estat el guanyador els Campionat de Mallorca Individual d’escacs jugat al casal de can Pere Ignasi.
Mascaró va fer 7,5 punts dels 8 possibles, gràcies a set victòries, unes taules i cap derrota. El segon classificat ha estat Sergio Altarriba, del Mallorca Isolani, amb 7 punts i el tercer Manuel Ermachenko, dels Megaescacs, amb 6 punts, els mateixos que els del quart classificat i primer local, Antoni Fiol. El cinquè també amb 6 punts, ha estat un altre jugador del Club Foment d’Escacs de Campos, Víctor Rubert.
El campió de primera ha estat el jugador del Maria de la Salut Antoni Ballester, amb 5,5 punts, el de segona Daniel James garcía, del Reis I Dames de Llevant, amb 6 punts i el de tercera Nicolás Domínguez, del Mallorca Isolani, amb 5,5 punta.
Podeu veure tots els resultats en aquest enllaç.
Més informació a l’edició en paper.

  • 77299fa8-5cbb-42b3-a3f7-24122e2a7abc
  • 90dafce8-a548-417c-a94b-42b39b5de673

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.