Maria Magdalena Lladó renuncia a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Campos

Maria Magdalena Lladó renuncia a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Campos

La regidora i portaveu de Més per Campos, Maria Magdalena Lladó, ha fet pública la seva renuncia a l’acta de regidora per motius personals al ple d’avui, dia vint-i-vuit de novembre.
Més per Campos ha emès una nota de premsa en la qual li agraeixen la seva bona feina i dedicació i n’anuncien el substitut, que serà el conegut i premiat fotògraf de Campos, Jaume Adrover.
Al ple, na Maria Magdalena ha llegit una carta de comiat, en la qual ha lloat la tasca dels regidors de Més amb els quals ha compartit representació: Joan Juan, Guillem Vidal, Maria Miquela Vallespir i Anabel Riveras, ha agraït el suport de la seva família, dels votants de Més, dels funcionaris de l’Ajuntament i dels companys d’altres partits amb els que ha coincidit al llarg dels set anys que ha estat regidora.
La nova portaveu del grup municipal de Més per Campos serà Anabel Riveras.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.