AQUEST DISSABTE ES REPRESENTA L’OBRA “MARACAIBO” AL TEATRE ESCÈNIC

 

Aquí els teniu: els integrants de SET I MIG TEATRE, els actors i les actrius de MARACAIBO. Aquest dissabte actuaran al Teatre Escènic de Campos a les 20 hores. MARACAIBO és l’adaptació teatral de l’obra del mateix nom de Sebastià Portell,  una obra intensa que es pot entendre com un sac de contes curts o curtíssims, però també com un catàleg de diferents veus, o sigui, un donari, en paraules del seu autor: un abecedari de dones.

Els actors són Jerònia Calafat, Francisca Font, Toni Bennàsser, Maria Apol.lònia Bonet, Magdalena Juna, Toni Noguera, Margalida Artigues i Antònia Sitjar. La directora és Lourdes Clar i el vestuari de Bernat Portell.

Venda d’entrades a can Pere Ignasi i, si en queden, una hora abans de la funció a la taquilla.

Una obra teatral per passar un capvespre ben entretingut.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.