Anunci Hospital de Manacor

AQUEST DISSABTE ES REPRESENTA L’OBRA “MARACAIBO” AL TEATRE ESCÈNIC

 

Aquí els teniu: els integrants de SET I MIG TEATRE, els actors i les actrius de MARACAIBO. Aquest dissabte actuaran al Teatre Escènic de Campos a les 20 hores. MARACAIBO és l’adaptació teatral de l’obra del mateix nom de Sebastià Portell,  una obra intensa que es pot entendre com un sac de contes curts o curtíssims, però també com un catàleg de diferents veus, o sigui, un donari, en paraules del seu autor: un abecedari de dones.

Els actors són Jerònia Calafat, Francisca Font, Toni Bennàsser, Maria Apol.lònia Bonet, Magdalena Juna, Toni Noguera, Margalida Artigues i Antònia Sitjar. La directora és Lourdes Clar i el vestuari de Bernat Portell.

Venda d’entrades a can Pere Ignasi i, si en queden, una hora abans de la funció a la taquilla.

Una obra teatral per passar un capvespre ben entretingut.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.