LA CAMPANERA MARIA ANTÒNIA FONT I EL SALINER BERNAT ROIG, NOUS DIRECTORS GENERALS

 

MARIA ANTÒNIA FONT I BERNAT ROIG, NOUS DIRECTORS GENERALS

Avui ha sortit el nomenament de dos nomenaments de Directors Generals.

Es tracta de la campanera Maria Antònia Font Oliver que ha estat nomenada Directora General de Salut Pública i de l’exbatle de ses Salines, Bernat Roig Galmés, que a partir d’ara tendrà el càrrec de Director General d’Arquitectura i Rehabilitacions.

Maria Antònia Font Oliver (Palma, 1966), directora general de Salut Pública

És infermera, diplomada i graduada en Infermeria per la Universitat de les Illes Balears, amb un postgrau en Promoció i Educació per a la Salut i experta universitària en Gestió de Serveis d’Infermeria. Ha alternat la seva carrera professional entre l’activitat assistencial a l’Hospital Son Dureta i a diversos centres de salut de Mallorca i la gestió, i ha estat supervisora d’unitat de medicina interna entre el 1992 i 1995, directora de la residència de persones grans de Felanitx entre el 2012 i el 2015, i directora d’Infermeria de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca entre el 2015 i el 2019. És autora de diverses publicacions sobre la promoció i l’educació per a la salut i de diversos articles en revistes científiques. També és docent en diversos cursos de postgrau per a professionals sanitaris; ha participat en nombrosos congressos científics en qualitat de ponent i ha estat guardonada per la millor comunicació en tres ocasions. A més, ha estat presidenta de l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària (ABIC), membre de la Comissió d’Investigació i de la Comissió Tècnica de Persones Formadores i Assessores en Promoció i Educació per a la Salut de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca i secretària de la Federación Nacional de Asociaciones de Enfermería Comunitaria (FAECAP).

Bernat Roig Galmés (ses Salines, 1982), director general d’Arquitectura i Rehabilitació

Llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona i màster en Arqueologia per la mateixa universitat, també és tècnic d’animació de patrimoni cultural i local. Ha estat tècnic d’animació de Patrimoni durant el període d’octubre de 2009 a maig de 2010; ha treballat a la Xarxa de Museus Locals de Barcelona, i també ha exercit com a professor de secundària des de 2010 fins a 2015. Durant el mandat 2015-2019, ha estat batle de ses Salines, període durant el qual a més de la batlia també ha gestionat les àrees de Cultura i Patrimoni; Urbanisme; Brigada, Manteniment i Enllumenat Públic; Personal; Policia Local, i Protecció Civil.

Enhorabona a tots dos!

 

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.