Torna el campus de bàsquet

Torna el campus de bàsquet

Dia 22 de juliol torna el campus de bàsquet del Club Bàsquet Campos. Al llarg de sis dies els infants i joves de 6 a 16 anys que s’hi apuntin podran gaudir d’activitats esportives monitoritzades pels entrenadors del Club Bàsquet Campos. Es farà al Camp Municipal d’Esports i es podrà gaudir de la piscina cada dia. Dinaran al bar del Camp Municipal d’Esports i un dia quedaran a dormir al pavelló. Un altre dia aniran a la platja.
Cada participant rebrà una pilota, una camiseta, una equipament esportiu i un diploma. A més a més, al llarg del campus se sortejaran diversos regals.
Les inscripcions es poden fer fins deia 14 de juliol al tel. 658926200 o al correu electrònic clubbasquetcampos@gmail.com.
Una bona ocasió per gaudir del bàsquet i de l’estiu amb els amics.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.