Toni Mulet i Francesc Mulet, al Campionat d’Espanya sub-12 d’escacs

Toni Mulet i Francesc Mulet, al Campionat d’Espanya sub-12 d’escacs

Els germans Toni i Francesc Mulet participen al Campionat d’Espanya sub-12 a Salobreña (Granada), juntament amb altres sis escaquistes més de les Illes Balears.
El torneig ha començat avui i a hores d’ara només s’han disputat les dues primeres rondes, una a les 10 del matí i una altra a les 5 de l’horabaixa. En Francesc ha perdut la primera partida i ha guanyat la segona, mentre que en Toni encara no ha pogut puntuar.
Podeu seguir el desenvolupament del torneig en aquest enllaç del web info64.org. Algunes de les partides s’emeten en directe en aquest enllaç

  • _DSC0060
  • _DSC0084
del web chess24.com.
El Campionat d’Espanya es juga a 9 rondes. El dilluns, dimecres i divendres se’n fan dues, una a les 10 h i l’altra a les 17 h, mentre que el dimarts, dijous i dissabte, només en fan una, al matí, a les 10 h el dimarts i el dijous i a les 9:30 h el dissabte.
El diumenge matí es disputarà el Campionat d’Espanya sub-12 d’escacs ràpid.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.