AVUI, DILLUNS 22 D’ABRIL, PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA MUNICIPAL “MÉS PER CAMPOS”

AVUI, DILLUNS 22 D’ABRIL, PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA MUNICIPAL “MÉS PER CAMPOS”

Avui, dilluns 22 d’abril a les 20:30 a l’Auditòrium de Campos (carrer Convent, s/n) hi haurà la presentació de la Candidatura Municipal “Més per Campos” que comptarà amb la intervenció de Rosa Cursach, candidata de “Veus Progressistes” al Senat.

Després de la inauguració del seu nou local al carrer Laberint número 18 en què es va presentar la capçalera de la candidatura a les eleccions municipals de dia vint-i-sis de maig encapçalada per la mestra i actual regidora Maria Magdalena Lladó, l’empresària turística Anabel Riveras, la també regidora Maria Miquela Vallespir i seguit per Joan Manel Barceló i Rafel Vicens, avui es donarà a conèixer la resta de la llista municipal. Recordem que enguany les llistes estan formades per un mínim de 17 candidats i les presentacions és una bona manera d’estar al corrent de qui són i què ofereixen.

També serà un bon moment per conèixer Rosa Cursach que vol ser la veu de les Illes al Senat. Rosa Cursach és filòsofa, teòloga i fundadora de l’entitat Creients i Feministes.

Va ser professora de Filosofia, Ètica i Religió al col.legi Beat Ramon Llull d’Inca fins el seu nomenament com a directora de l’Institut Balear de la Dona. La seva trajectòria professional ha estat vinculada majoritàriament a la docència i la investigació i divulgació, formant part del grup de Desigualtats, Gènere i Polítiques Públiques de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Avui, per tant, comencen les presentacions dels grups polítics a Campos.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.