Més per Campos inaugura nou local

Més per Campos inaugura nou local

Avui, dissabte dia sis d’abril, a les dotze del migdia, Més per Campos ha inaugurat el seu nou local, situat al carrer Laberint, 18 i ha presentat la capçalera de la que serà la seva candidatura a les eleccions municipals de dia vint-i-sis de maig.
Tal com ja vàrem informar, Maria Magdalena Lladó repeteix com a candidata a la batlia. La segueix com a número dos l’empresària turística Anabel Riveras. En tercera posició hi haurà l’actual regidora, Maria Miquela Vallespir, en quarta Joan Manuel Barceló i en cinquena Rafel Vicens. Com ja va passar fa quatre anys, Més ha tornat a triar tres dones per als tres primers llocs.
S’ha comptat amb la presència de regidors de Més de Llucmajor, Porreres i ses Salines, del conseller de desenvolupament local del Consell de Mallorca, Joan Font i el coordinador comarcal de la campanya de Més, Joan Collet.
L’acte ha consistit en un berenar aportat per distints militants i simpatitzants del partit, i un breu discurs de la candidata, que ha agraït la presència dels assistents, ha presentat els altres membres de la capçalera de la llista i ha afirmat que Més per Campos aspira a aconseguir un mínim de cinc regidors. També ha anunciat que més endavant es farà un altre acte de presentació de tota la llista.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.