Un grup de nines campaneres classificades per la final europea de hip-hop!

Un grup de nines campaneres classificades per la final europea de hip-hop!

Un grup de nines campaneres que s’entrenen al gimnàs i acadèmia de ball s’Elàstic, dirigides per la monitora Jessy Acuñas, s’ha classificat per anar a Roma a participar a la final europea del concurs de ball “Vive tu sueño”, organitzat per l’academia Dancing Stars.
Tot va començar quan varen participar a la fase balear, al teatre d’Artà, i es varen classificar per a la fase estatal, que es va celebrar a Àvila el cap de setmana passat, on es varen trobar amb tota una gernació de ballarins, al voltant de quatre mil, de tot Espanya, que competien en diferents modalitats de ball per categories d’edat. Elles ho varen fer en la modalitat de hip-hop i a la categoria cadet.
La gran qualitat de la seva intervenció ha propiciat l’obtenció del passi directe per a la final, que tendrà lloc a Roma dia catorze de juliol.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.