Inés Pascual, triple campiona d’atletisme de les Illes Balears

Inés Pascual, triple campiona d’atletisme de les Illes Balears

  • 20180703-CAMPIONAT ESPANYA CASTELLÓ
  • CAMPIONAT ABSOLUT
L’atleta campanera Inés Pascual, ahir, día vint-i-sis de gener, es va proclamar campiona absoluta de les Illes Balears en tres modalitats esportives: en 60 m tanques, en relleus 4 x 60 m llisos i en relleus 4 x 400 m llisos, en el transcurs dels Campionats de les Illes Balears d’Atletisme que es varen celebrar al Poliesportiu Prínceps d’Espanya de Palma. A més a més, també s’ha clasificada pels Campionats d’Espanya.
Inés Pascual ha estat durant molts d’anys corredora del Club Atletisme Campos, però enguany, pel fet d’haver entrat a l’institut de tecnificació esportiva de Palma, on cursa quart d’ESO, corre amb l’Speed Club de Ciutat.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.