Premi de disseny per a la fàbrica de Can Huguet

Premi de disseny per a la fàbrica de Can Huguet

La fàbrica de can Huguet fa temps que va aconseguir trencar fronteres i jugar a la primera divisió de la lliga internacional del disseny. Les seves creacions són de cada cop més conegudes.La seva capacitat d’innovació dins la tradició ha cridat l’atenció dins el món del disseny i de l’arquitectura de prestigi i ha fet que molts dels seus productes s’exportin arreu del món.
Ara ha tornat a ser notícia pel premi que li ha concedit la revista Wallpaper. Aquesta prestigiosa publicació ha atorgat el premi Best earth tones a la rajola Artà, creada pel dissenyador suís Alfredo Häberli, en la quinzena edició dels premis Wallaper Design Awards, que reconeixen els millors dissenys del 2018.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.