Susana Rubert, campiona de Mallorca sub-16 d’escacs

Susana Rubert, campiona de Mallorca sub-16 d’escacs

Entre dia vint-i-quatre i dia vint-i-set de gener va tenir lloc el Campionat de Mallorca Escolar. El Campos va aconseguir classificar dos jugadors per al Campionat Escolar de les Illes Balears: Susana Rubert, als sub-16, i Francesc Mulet, als sub-12. Na Susana, a més a més, es va proclamar campiona de Mallorca de la seva categoria, en ser la fèmina millor classificada i assoleix, així, el privilegi d’haver estat campiona de Mallorca de totes les categories escolars. I també d’haver-ho estat de les categories juvenils sub-18 i sub-20. També té molt de mèrit la classificació de Francesc Mulet, ja que era el seu primer campionat de Mallorca escolar i va fer 4,5 punts dels 6 possibles. La darrera partida, que el va enfrontar amb el seu germà, Antoni, va ser de molta tensió, ja que qui guanyava es classificava. La campiona d’aquesta categoria fou Cristina Sureda, del club Reis i Dames de Llevant.
A sub-16, Jaume Andreu Alzamora, que es va veure perjudicat per problemes de salut. Així i tot va quedar setè amb 3 punts. Marc Escandell va quedar onzè, amb 2 punts
A sub-14, Fèlix Escalas, va fer 1 punt i va quedar el vint-i-tresè. El campió sub-14 va ser Pablo Luis Aguado, del Mallorca Isolani.
A sub-10, Pere Picorelli va fer un bon campionat, va sumar 2,5 punts i va quedar el cinquantè. El campió sub-10 va ser Jaime Boris Juan, del Vuit Peons.
A sub-8, comptàvem amb Francesc Miralles. Ho va fer prou bé, ja que va aconseguir 3,5 punts i va quedar el vintè. El campió va ser Sanhaji Luqman El Aazzouzi, de la Balanguera.
Més informació a l’edició en paper.

  • IMG_2700
  • IMG_2698
  • IMG_2697
  • IMG_2694
  • IMG_2690
  • IMG_2689

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.