Conferència “L’astronomia popular a Mallorca. Noms populars d’estels i constel·lacions”. Demà dissabte a les 20:00

Conferència “L’astronomia popular a Mallorca. Noms populars d’estels i constel·lacions”. Demà dissabte a les 20:00

 

Demà dissabte, 22 de desembre a les 20:00 al local de l’Obra Cultural de Campos (plaça de can Pere Ignasi, 10), en Joan Ignasi Servera ens oferirà la conferència “L’astronomia popular a Mallorca. Noms populars d’estels i constel·lacions”. La xerrada estarà emmarcada dins els actes del Nadal Cultural 2018 que ha organitzat l’OCB de Campos.

El ponent, com a interesssat que és en astronomia popular, ens explicarà des d’un prisma lingüístic i de coneixement sobre estels i constel·lacions, la relació de les denominacions d’aquests elements en la cultura ancestral.

En Joan Ignasi Servera i Vila és llicenciat en bioquímica i en filologia catalana, i màster d’estudis avançats en llengua i literatura catalanes. Ha publicat diversos treballs sobre argot local, fonètica i etimologia. Actualment treballa de professor de secundària.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.