Anunci Hospital de Manacor

Conferència “L’astronomia popular a Mallorca. Noms populars d’estels i constel·lacions”. Demà dissabte a les 20:00

Conferència “L’astronomia popular a Mallorca. Noms populars d’estels i constel·lacions”. Demà dissabte a les 20:00

 

Demà dissabte, 22 de desembre a les 20:00 al local de l’Obra Cultural de Campos (plaça de can Pere Ignasi, 10), en Joan Ignasi Servera ens oferirà la conferència “L’astronomia popular a Mallorca. Noms populars d’estels i constel·lacions”. La xerrada estarà emmarcada dins els actes del Nadal Cultural 2018 que ha organitzat l’OCB de Campos.

El ponent, com a interesssat que és en astronomia popular, ens explicarà des d’un prisma lingüístic i de coneixement sobre estels i constel·lacions, la relació de les denominacions d’aquests elements en la cultura ancestral.

En Joan Ignasi Servera i Vila és llicenciat en bioquímica i en filologia catalana, i màster d’estudis avançats en llengua i literatura catalanes. Ha publicat diversos treballs sobre argot local, fonètica i etimologia. Actualment treballa de professor de secundària.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.