Conveni entre Casio i l’IES Damià Huguet per l’ús de calculadores gràfiques a segon de batxillerat

Conveni entre Casio i l’IES Damià Huguet per l’ús de calculadores gràfiques a segon de batxillerat

L’IES Damià Huguet de Campos ha estat el primer centre educatiu de les Illes Balears que ha signat un conveni amb el fabricant de calculadores Casio perquè els alumnes de segon de batxillerat puguin usar una calculadora gràfica i programable de gama alta tant durant el curs com a les proves d’accés a la universitat.
Tot va començar fa dos anys, quan varen canviar les normes dels exàmens d’accés a la universitat, més coneguts com a selectivitat, i es va permetre que els alumnes hi poguessin fer servir qualsevol tipus de calculadora. Fins en aquell moment només eren permeses les calculadores científiques.
Per a que els alumnes de l’institut de Campos no estassin en desavantatge respecte a d’altres que disposassin d’aquest tipus de calculadora el Departament de Matemàtiques es va posar en moviment.
Després de provar distintes màquines i escoltar les propostes dels fabricants, es va acceptar una proposta de Casio molt avantatjosa pels alumnes. Casio els deixa durant tot l’any una calculadora fx-CG50, valorada en uns 120 € de franc, amb la condició que l’utilitzin dins classe i la duguin a l’examen de selectivitat. A final de curs l’hauran de tornar intacta.
Podeu veure les prestacions de la Casio fx-CG50 en aquests vídeos.
Més informació a l’edició en paper.

  • IMG_4544
  • IMG_4542
  • IMG_4541
  • IMG_4538
  • IMG_4537
  • IMG_4480
  • IMG_4479
  • IMG_4478

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.