Javier Cisneros, campió del Torneig Migjorn d’escacs

Javier Cisneros, campió del Torneig Migjorn d’escacs

Ahir, dissabte dia vint-i-nou de setembre, va acabar el Torneig Migjorn 2018, que s’ha jugat durant els darrers quatre caps de setmana al casal de can Pere Ignasi, organitzat pel Club Foment d’Escacs de Campos.
El campió ha estat l’escaquista de l’Alcúdia, Javier Cisneros, que ha sumat 6,5 punts dels 8 possibles. El podi s’ha completat amb Manuel Queirolo, del Reís i Dames de Llevant i Joan Gayà, tots dos també amb 6,5 punts, però amb pitjor desempat que el campió.
El millor jugador local ha estat Víctor Rubert, que ha fet 5 punts i ha quedat el vuitè de la classificació general. Igualment cal destacar l’actuació de Francesc Pomar, el qual també ha fet 5 punts i ha quedat el novè i Susana Rubert, que ha aconseguit 4 punts i ha estat la millor escolar local.
A la foto que encapçala la noticia, gentilesa de Miquel Mulet, podeu veure l’expectació que despertar la darrera partida en joc, protagonitzada pel campaner Onofre Veny i el jugador escolar de la Balanguera Rodrigo Ferrer que, al final, va acabar en taules.
Podeu veure els resultats de totes les rondes i la classificació completa en aquest enllaç

  • IMG_2600
  • IMG_2593
  • IMG_2589
  • IMG_2588
  • IMG_2585
  • IMG_2581
  • IMG_2578
  • IMG_2577
  • IMG_2573
  • IMG_2567
.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.