26è Torneig d’Streetball 3×3

26è Torneig d’Streetball 3×3

De dia vint-i-quatre de juliol fins dia tretze d’agost es va disputar el 26è Torneig d’Streetball 3×3 Memorial Pere Vicens, organitzat pel Club Bàsquet Campos en motiu de les festes de la Mare de Déu d’Agost. La competició comptava amb tres categories: femenina, masculina i mixta. Els equips podien tenir més jugadors, però només tres podien ser a la pista al mateix temps.
A la categoria femenina hi participaren tres equips: Pinyol Vermell, Dali cebes i Lo important és participar. Les campiones varen ser Pinyol Vermell, seguides de Lo important és participar.
A la categoria masculina s’hi varen inscriure set equips. Passaren a les semifinals Airball, Porcs es Figueral, Los mensajeros del amor i Titos necaxa. Es varen classificar per la final Porcs es Figueral i Titos Necaxa. Finalment, l’equip guanyador va ser Porcs es Figueral, el segon Titos Necaxa i el tercer Los mensajeros del amor.
La categoria mixta comptà amb sis equips participants. Varen disputar les semifinals Avengers, Con X de mixta, Cookies and Cream i Tu rius, però … La final la varen jugar Avengers i Tu rius, però… i la va guanyar aquest darrer equip, que es va proclamar campió. En tercera posició hi va quedar Con X de mixta.
Les finals varen ser dia tretze d’agost. Acte seguit es va fer un petit homenatge a Pere Vicens, el jugador i entrenador que va donar el nom al torneig.

  • IMG-20180810-WA0004
  • IMG-20180810-WA0003
  • IMG-20180809-WA0017
  • IMG-20180806-WA0053

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.