El Club Foment d’Escacs de Campos jugarà el Campionat de les Illes Balears

El Club Foment d’Escacs de Campos jugarà el Campionat de les Illes Balears

El Campos jugarà el Campionat de les Illes Balears per Equips del 2017. Es tracta d’una carambola. Resulta que aquest campionat es va celebrar l’any passat, però s’hi va presentar un recurs per una irregularitat i la federació l’ha hagut de repetir. Alguns dels equips que hi varen participar al seu moment, aquest pic hi han renunciat, per la qual cosa ha correspost als equips classificats a continuació disputar-lo. D’aquesta manera el Campos ha obtingut la plaça.
Aquest torneig es juga per eliminatòries, amb vuit equips com a participants inicials. La primera ronda serà el diumenge dia nou de setembre i, si el Campos guanya, passarà a les semifinals, que seran dia setze del mateix mes, mentre que la final serà dia trenta i els guanyadors es classificaran per al Campionat d’Espanya per Equips.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.