Presentació de les noves col·leccions de la fàbrica de can Huguet

Presentació de les noves col·leccions de la fàbrica de can Huguet

Dissabte passat, dia devuit d’agost, la fábrica de rajones hidràuliques Huguet va presentar les seves noves col·leccions de rajoles hidràuliques i terratzos. El dissenyador suís Alfredo Häberli, l’arquitecta catalana Carme Pinós i el despatx SMS Arquitectes de Mallorca signen les seves noves tres col·leccions.
La Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol va encapçalar la representació política d’un acte al que també assistiren la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver la Consellera de Benestar Social Fina Santiago, el Conseller d’Economia del Consell de Mallorca Cosme Bonet, la senadora del PP Catalina Soler, o la regidora de Més per Campos Maria Magdalena Lladó, entre d’altres.
La cuinera Marga Coll del Restaurant Miceli fou l’encarregada d’oferir els aperitius de la vetllada en els quals s’hi destacava el producte balear.
La Col·lecció Objectes Terra, de Feyna, dissenyada per SMS Arquitectes reuneix tot un conjunt d’objectes fets a partir de terratzo (pols de marbre) reciclat.
També es va presentar la col·lecció de rajola hidràulica del dissenyador suís Alfredo Häberli. Häberli segueix la seva constant de crear un ordre dins el caos i de potenciar la materialitat de les peces.
La nova rajola Pols dissenyada per l’arquitecta Carme Pinós proposa un disseny versàtil que, com sempre, deixa que l’usuari tingui la darrera paraula en la composició final.
L’exposició d’aquestes col·leccions que s’inaugurà dissabte dia devuit a la fàbrica Huguet es va poder visitar per tot el públic de dia denou a dia trenta-u d’agost (de 9h a 14h).
Més informació a l’edició en paper.

  • festa_15
  • festa_14
  • festa_12
  • festa_11
  • festa_9
  • festa_8
  • festa_7
  • festa_5
  • festa_4

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.