Víctor Rubert, segon al Torneig d’escacs de Santa Càndida

Víctor Rubert, segon al Torneig d’escacs de Santa Càndida

Ahir, diumenge dia quatre d’agost es va celebrar a Llucmajor el Torneig de Santa Càndida, a un ritme de 3 minuts per jugador més 2 segons d’increment per jugada. S’hi varen inscriure trenta escaquistes, dos del quals campaners, Francesc Mas Roch i Jaume Lladó i un de llucmajorer, però del Club Foment d’Escacs de Campos, Víctor Rubert.
Després de dues hores de joc i set rondes disputades, el guardador va ser Juan Antonio Guzmán, que no va perdre cap partida i, per tant, va sumar 7 punts. En Víctor Rubert, que va fer un gran torneig, va quedar segon, amb 6 punts. Només va perdre amb el campió i va guanyar les altres sis partides.
En Francesc Mas va fer 4 punts i va quedar el tretzè, mentre que Jaume Lladó, amb 3,5 punts va fer quinzè.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.