Projecció del documental Blai segons Blai Bonet

Aquest divendres, dia 14 de setembre, es projectarà a Santanyí la pel·lícula Blai segons Blai Bonet, el guionista de la qual és el campaner Rafel Maria Creus. Serà a les 21:00 h al Teatre Principal.
Es tracta d’un documental protagonitzat pel mateix Blai Bonet, que es va rodar dins el segle passat, quan el poeta encara era viu, i va ser produït per l’extinta Caixa de Balears, “sa Nostra” i la Universitat de les Illes Balears. El director n’és en Jesús M. Salinas i la locució és de Ferran Aguiló
En acabar la projecció hi haurà un col·loqui en el qual Rafel Creus respondrà les preguntes dels assistents.
L’activitat està organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.