Salvador Llinàs exposarà les seves fotografies a la galeria Wardnasse de Nova York

Salvador Llinàs exposarà les seves fotografies a la galeria Wardnasse de Nova York

Un representant de la galeria Warnasse de Nova York que viatja per tot el món per descobrir nous talents va anar a Santanyí a muntar una exposició a l’estudi Garrit. Allà va coincidir amb una mostra de fotografies del saliner Salvador Llinàs i va quedar encantat amb les seves creacions. Tant és així que li va proposar ser inclòs al catàleg digital de la galeria, la qual cosa va ser acceptada de seguida pel fotògraf mallorquí. De fet la galeria ja ha obert una pàgina dedicada a l’obra de Llinàs a la seva web, que podeu visitar en aquest enllaç

  • TORRE KALEIDOSCOPIC 01
  • DSC06283c3
.
La cosa, emperò, no acaba aquí, perquè amb aquest fitxatge per part de Wardnasse, les fotografies d’en Salvador probablement participaran en alguna de les exposicions que la galeria organitza tant a la seva seu de Nova York, com a diversos indrets del món i també podrà exposar en fires artístiques a les quals hi vagi la galeria nord-americana.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.