Joan Gayà guanya el Torneig Migjorn d’escacs

Joan Gayà guanya el Torneig Migjorn d’escacs

El passat dissabte dia trenta de setembre va acabar el XIV Torneig Migjorn, que ha estat organitzat pel Club Foment d’Escacs de Campos i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Federació Balear d’Escacs.
Ha comptat amb la participació de seixanta-dos escaquistes que s’han enfrontat en vuit rondes al llarg de quatre setmanes, els divendres vespre i els dissabtes horabaixa.
El campió va ser Joan Gayà, jugador de sa Creu de Petra i entrenador del Campos, que va sumar 7 punts, en haver guanyat 6 partides, haver fet 2 taules i no haver-ne perduda cap.
En segona posició es va situar la jugadora de l’Inca Maria Antònia Vicens, amb 6 punts, els mateixos que l’escolar del Mallorca Isolani Jordi Amengual (tercer) el campaner Francesc Pomar (quart i millor jugador de Primera) i Valentin Jiménez (cinquè) de Maria de la Salut.
Els premis als millors locals foren per Víctor Rubert i Johen Wuhrmann, amb 5,5 i 5 punts respectivament.
El millor jugador de segona va ser Antonio García-Delgado, del Llucmajor i el de tercera Cosme Soler, del Porreres, mentre que el millor escolar va ser el campaner Miquel Bujosa.

També cal contar que l’equip del Club Foment d’Escacs de Campos va quedar subcampió de Mallorca d’Aficionats, per a jugadors de menys de 1600 punts d’ELO, que es va celebrar el diumenge dia deu de setembre a Maria de la Salut. L’equip format per Miquel Bujosa, Toño Rubert, Roberto Muñiz i Miquel Àngel Bonet va ser 7 punts dels 10 possibles, en guanyar 3 matxos, perdre´n un i empatar-ne un altre. El campió fou l’equip de la Balanguera, que va sumar 9 punts.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.