Una pel·lícula amb participació del campaner Miquel Prohens, premiada al Festival de Sitges

Una pel·lícula amb participació del campaner Miquel Prohens, premiada al Festival de Sitges

Matar a Dios és la comedia negra, amb tocs surrealistes, que ha obtingut el Gran Premi del Públic del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges 2017. Més enllà de l’interès purament cinèfil que pugui despertar, té un altre interès pels campaners, i és que el director de fotografia és Miquel Prohens, de Foto Vidal, que ja fa una sèrie d’anys que es dedica al món del cinema i de la publicitat com a director de fotografia i que a poc a poc, premi darrera premi, es va fent un nom en aquest món.
Matar a Dios té bastant d’èxit tant de crítica com de públic i ja ha estat premiada a dos festivals mes, a Mèxic i a Bilbao i han parlat d’ella les revistes i webs més prestigiosos del sector, com Fotogramas, Sensacine o CineAffinity
Podeu veure’n el tràiler en aquest enllaç.
A la propera Ressò en paper publicarem un reportatge més complet sobre aquest film i la trajectòria professional de’n Miquel Prohens.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.