POSSIBILITAT DE PLUJA EN LA 38a PUJADA DE CAMPOS A LLUC A PEU DEMÀ DISSABTE

POSSIBILITAT DE PLUJA EN LA 38a PUJADA DE CAMPOS A LLUC A PEU DEMÀ DISSABTE, 8 DE SETEMBRE

“TOTS JUNTS FEIM PINYA A LLUC”

I serà la 38a edició d’aquesta sortida de tots els pobles de Mallorca cap a Lluc. Campos també hi tornarà a participar com ho ha fet des de fa anys. Recordem que és un acte organitzat per l’Associació d’Antics Blavets de Lluc en la qual 45 pobles mallorquins col.laboren. Enguany el lema és “Tots junts fem pinya a Lluc” amb el dibuix d’una pinya feta per l’artista felanitxer Andreu Maimó.

L’Associació d’Antics Blavets avui mateix ha fet un comunicat que diu el següent: “La previsió meteorològica (AEMET) és de pluja a partir de demà capvespre i fins diumenge a migdia, per la qual cosa vos demanam a tots els participants la màxima precaució i si la pluja és intensa i de poca visibilitat suspendre la marxa per preservar la seguretat de tots els marxaires. Consultau amb el vostre cap de poble i escoltau les recomanacions de les forces d’ordre públic”. Recordem que a Campos els coordinadors són Tòfol Tomàs Soler i Guillem Monserrat.

La sortida de Campos cap a Lluc a peu serà a les 19:15 del Bar Campos i per als que aniran amb autocar fins a Inca per després pujar la sortida serà també al Bar Campos a les 2:30 de la matinada.

Força i sort a tots els marxaires!

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.