Joan Gayà lidera el XIV Torneig Migjorn d’escacs

Joan Gayà lidera el XIV Torneig Migjorn d’escacs

Quan només manquen 3 rondes per a que acabi el Torneig Migjorn el jugador del Petra Joan Gayà es mantén al capdavant de la classificació amb 5 punts, després d’haver guanyat totes les partides que ha disputat fins ara.El segueixen a un sol punt de distància un grup de sis jugadors, Javier Cisneros (Alcúdia), Manuel Queirolo (Reis i Dames de Llevant), Sergi Storti (Maria de la Salut), Jordi Amengual (Mallorca Isolani) i els campaners Francesc Pomar i Miquel Lladó.
Podeu consultar tota la informació del torneig en aquest enllaç. Podreu seguir-hi els resultats de cada ronda, les classificacions i altres informacions rellevants.

  • thumb_IMG_2245_1024
  • thumb_IMG_2244_1024
  • thumb_IMG_2243_1024
  • thumb_IMG_2239_1024
  • thumb_IMG_2237_1024
  • thumb_IMG_2236_1024

Avui, a les 16:30 de l’horabaixa, al casal de can Pere Ignasi, es disputarà la sisena ronda d’aquest torneig organitzat pel Club Foment d’Escacs de Campos i patrocinat per l’Ajuntament de Campos. Les dues darreres rondes seran divendres que ve dia vint-i-vuit a les 20:30 h i l’endemà el dissabte día vint-i-nou a les 16:30.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.