25è Streetball 3×3, 20è Memorial Pere Vicens

25è Streetball 3×3, 20è Memorial Pere Vicens

Des del dia 25 de juliol s’està disputant a la pista exterior del Camp Municipal d’Esports el 25è Streetball 3×3 2017 Vila de Campos, 20è Memorial Pere Vicens.

Un total de dinou equips, formats per quatre integrants cada un, hi participen. Aquests equips estan repartits en tres categories diferents: Femenina, Masculina i Mixta. D’aquests equips, cinc estan inscrits a la categoria Femenina; sis, a la Mixta, i vuit, a la Masculina.

El torneig es disputa cada dia a partir de les 20 hores i finalitzarà el proper dia 10 d’agost amb les finals de les tres categories (a les 21 hores, a les 21.30 hores i a les 22 hores) i amb el petit homenatge que es fa cada any al tan admirat i enyorat entrenador i jugador Pere Vicens.

Cal recordar que, a diferència dels partits tradicionals de bàsquet, en els partits d’aquest torneig no hi ha àrbitre, sinó que són els mateixos jugadors els qui es xiulen les faltes personals i que només hi pot haver en pista tres jugadors de cada equip.

  • Streetball 3
  • Stretball 1

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.