Miquel Lladó juga el Campionat d’Espanya sub-18 d’escacs

Miquel Lladó juga el Campionat d’Espanya sub-18 d’escacs

Ahir va acabar a Salobreña (Granada) el Campionat d’Espanya sub-16 d’escacs, al qual hi va participar el campaner Miquel Bujosa, que va fer 4 punts de 9 i va acabar a la posició vuitanta-dos. L’altra representante de les Illes Balears, Marta Tomàs va fer 3 punts i va quedar la cent quatrena.
I demà dematí, allà mateix, ja comença el sub-18, en el qual ens hi trobam un altre campaner, Miquel Lladó, que forma part de la delegació balear, juntament amb Adrià Marí, Lidia Comellas, Valentín Jiménez, Aitor Prohens, Joan Ponsetí, Adam Abdelkader i Joan Guasch.
Podeu seguir el campionat en aquest enllaç. Hi trobareu els emparellaments, els resultats, la classificació després de cada ronda i algunes partides en directe.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.