Un vídeo de l’IES Damià Huguet ja passa les 2300 visualitzacions!

Alumnes i professors de l’IES Damià Huguet han fet un vídeo pensant amb en Sebastià, un alumne de primer d’ESO que no ha pogut acabar el curs amb els seus companys per culpa de la leucèmia. Els seus amics i professors varen pensar que d’aquesta manera l’animarien.
El vídeo, que es va penjar al youtube i al Facebook de l’institut, ha estat un èxit i ja duu més de 2300 visualitzacions.
El vídeo també pretén conscienciar de la necessitat de fer-se donant, ja que en Sebastià, com molts d’altres, necessitarà un trasplantament de medul·la òssia. Qualsevol que tengui entre devuit i cinquanta-cinc anys pot ser-ne donant. La de medul·la òssia és l’única donació que es pot fer en vida, ja que les cèl·lules es regeneren el cent per cent.
El vídeo és un videoclip de la cançó No t’encantis de Doctor Prats, en el qual surten, en diferents finestres, professors i alumnes ballant.
El podeu visualitzar en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.