Susana Rubert guanya el Torneig d’Escacs d’Aqualand

Susana Rubert guanya el Torneig d’Escacs d’Aqualand

El passat dissabte dia quinze de juliol va tenir lloc el Torneig Escolar d’Aqualand que va ser guanyat de forma clara per la jugadora llucmajorera del Club Foment d’Escacs de Campos Susana Rubert, que va totalitzar 7,5 punts del 8 possibles. Tot un èxit!
Na Susana va tornar a tenir una bona actuació el dimarts dia devuit al Torneig Escolar de Sant Jaume, a sa Pobla, en el qual va quedar tercera.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.