Apoteòsic comiat de Miquel Vidal com a DJ

Apoteòsic comiat de Miquel Vidal com a DJ

La Nit de Nadal el pub s’Escaire es va omplir de gom en gom per acompanyar el DJ campaner Miquel Vidal en el seu acomiadament dels escenaris.
Campaners i externs de gairebé totes les edats no es varen voler perdre la darrera actuació del mític discjòquei que ha fet ballar diverses generacions de campaners i mallorquins.
Qui fou el DJ de cas Francès, s’Eixam i l’Stil Piano Bar va començar amb música dels anys seixanta i setanta, tot recordant els seus començaments i, a poc a poc, així com anava avançant la nit, les cançons que sonaven eren cada vegada més modernes per, al final de tot, posar peces més actuals.
La festa va durar fins a les sis del matí, amb un públic entusiasta que volia aprofitar la seva darrera oportunitat de ballar al ritme que imposava Miquel Vidal.
Unes setmanes abans el discjóquei havia anunciat al seu compte de facebook que aquesta seria la seva darrera actuació en públic, la qual cosa ha fet que molta de gent acudís a s’Escaire per dir-li adéu.

  • IMG_1883
  • IMG_1882
  • IMG_1884
  • IMG_1885
  • IMG_1886
  • IMG_1887
  • IMG_1888

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.