El Comando Natura visita Campos per ajudar en el reciclatge

El Comando Natura visita Campos per ajudar en el reciclatge

El Consell de Mallorca i Ecoembes han posat en marxa una nova campanya de sensibilització per resoldre el dubtes dels ciutadans en torn a la separació de residuos “Separar per a Reciclar” és la nova campanya de sensibilització del Consell de Mallorca i Ecoembes. Una iniciativa que neix amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania de la importancia de separar bé els residus a casa per tal de poder-los reciclar de manera eficient.
En el marc d’aquesta campanya, s’ha creat el “Comando Natura” per aconseguir un contacte més directe amb la ciutadania i resoldre els seus possibles dubtes. El “Comando Natura” està format per persones especialitzades en educació ambiental, que visitaran dotze municipis mallorquins per tal d’assessorar els veïnats. A més a més, aquelles persones que ho desitgin podrán sol·licitar que un membre del comando es desplaci al seu domicili per resoldre de manera més personalitzada i efectiva les seves consultes. El telèfon de contacte és el 971 578 387.
El “Comando Natura” visitarà del 19 de Desembre al 24 de Desembre Campos. Les persones expertes en educació ambiental es col·locaran a prop dels contenidors de recollida selectiva ubicats a les següents localitzacions:
19/12/2016: De 9:00 a 13:00 hores al Punt Verd, Camí Revellar.
20/12/2016: De 9:00 a 13:00 hores al Punt Verd de Sa Ràpita, c/Xaloc.
21/12/2016: De 9:00 a 13:00 hores al Punt Verd, Camí Revellar.
22/12/2016: De 9:00 a 13:00 hores al Punt Verd de Sa Ràpita, c/Xaloc.
23/12/2016: De 9:00 a 13:00 hores al Punt Verd, Camí Revellar.
24/12/2016: De 9:00 a 13:00 hores al Punt Verd de Sa Ràpita, c/Xaloc.

Tota la informació sobre aquest projecte es pot trobar a la pàgina web: www.separabe.com
A Mallorca a 2015 es varen recuperar 13.908 tones de paper i cartró i 22.603 tones de vidre. Tot i així, des del Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca recorden que no es suficient i que s’ha de seguir fent feina per complir amb la normativa europea que marca que al 2020 la recollida selectiva ha de ser del 70%.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.