Estrena de “Cal que neixin flors” a l’auditori de ses Salines demà dissabte

concert-cronica-de-la-nova-canco

Demà dissabte, 29 d’octubre , a les 21h. s’estrena  a l’auditori l’Esponja de ses Salines el projecte “Cal que que neixin flors” del grup Crònica de la nova cançó, sorgit del llibre sor el mateix títol de Bartomeu Mestre “Balutxo”.

El grup està format per Jaume Amengual (piano), Joan Bonet (flabiol, percussions), Núria Adrover (violoncel) i Gemma de las Heras (contrabaix) i les veus de Poli wants a Cracker i Bernat Bauçà. El projecte de la productora Cultural-ment S.C. explica sota les lletres de Jaume Sisa, Lluís Llach, Joan Manuel Serrat es històries viscudes arreu a la plena del franquisme.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.